OM FIC - Vi forandrer verden

FIC er en non-profit organisation (NGO)


FIC tror på, at vi kan påvirke, forandre og forbedre arbejdsmarkedsforhold i verden ved vores aktive engagement.

FIC er en non-profit organisation. Vi kæmper for menneskers, med få ressourcer, sociale, økonomiske og demokratiske rettigheder og muligheder for uddannelse og beskæftigelse på arbejdsmarkedet.

Dette gør vi gennem debat og oplysning i samarbejde med lokale og nationale organisationer og foreninger i Danmark, Europa og Østafrika.

 

Der er mange steder i verden, hvor fattigdom og dårlige arbejdsforhold gør sig gældende. Det kræver en indsats at mobilisere  almindelige mennesker og fagforeninger, og oplyse om deres rettigheder.

Vores oplysningsarbejde retter sig mod emnerne: Uddannelse, beskæftigelse, arbejdsmarkedspolitik, arbejdstagerens rettigheder samt anstændige og ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Oplysningsarbejdet består bl.a. af kurser og studieture.

Vi ser de lokale, nationale, europæiske og internationale forhold i en sammenhæng, for i dagens verden hænger de politiske og faglige udfordringer uløseligt sammen. Disse udfordringer skriger på opmærksomhed, og kræver et internationalt samarbejde.