Om FIC

Vi forandrer verden

Vi tror på, at vi kan påvirke, forandre og forbedre arbejdsmarkedsforhold i verden ved vores aktive engagement.

FIC er en non-profit organisation. Vi kæmper for menneskers, med få ressourcer, sociale, økonomiske og demokratiske rettigheder og muligheder for uddannelse og beskæftigelse på arbejdsmarkedet.

Dette gør vi gennem debat og oplysning i samarbejde med lokale og nationale organisationer og foreninger i Danmark, Europa og Østafrika.

Der er mange steder i verden, hvor fattigdom og dårlige arbejdsforhold gør sig gældende. Det kræver en indsats at mobilisere  almindelige mennesker og fagforeninger, og oplyse om deres rettigheder.

Vores oplysningsarbejde retter sig mod emnerne: Uddannelse, beskæftigelse, arbejdsmarkedspolitik, arbejdstagerens rettigheder samt anstændige og ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Oplysningsarbejdet består bl.a. af kurser og studieture.

Vi ser de lokale, nationale, europæiske og internationale forhold i en sammenhæng, for i dagens verden hænger de politiske og faglige udfordringer uløseligt sammen. Disse udfordringer skriger på opmærksomhed, og kræver et internationalt samarbejde.

Hvis du vil læse mere om, hvad vi tilbyder dig som medlem af organisationen klik HER

Du kan også læse  FIC 20 års jubilæumshæfte