Danida før og nu

Danida logo
Kom til debat om Danidas arbejde før og nu. D. 19. maj kan du høre om udviklingen i Danidas arbejde med bistandshjælp. Når regeringer skifter, så ændrer politikker, internationale udfordringer og beslutningsprocesser sig også, og det påvirker vilkårene for udviklingsarbejdet.  

Globale Seniorers Ulandsgruppe inviterer til debat i Mellemfolkelig Samvirkes lokaler på Fælledvej 12 i København fra 10.30-13. Hvordan hænger Danidas udviklingsstrategi sammen når politikker og beslutningsprocesser ændrer sig? Kom med og debatter udviklingen sammen med aftenens oplægsholder Henrik Secher Marcussen, som er professor ved Internationale Udviklingsstudier på Roskilde Universitet og medlem af Danidas Bevillingskomite.

prioritetslande-danida
Sådan ser Danidas bevillingsprioritering ud fra 2015. På kortet kan man se Danidas prioritetslande, som er de lande, hvor Danmark er tilstede i en mere langsigtet indsats både politisk og finansielt. 

Deadline for tilmelding er tirsdag d. 12. maj og du tilmelder dig ved at skrive en mail med dit fulde navn til globaleseniorer@gmail.com.

Du kan læse hele invitationen her 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.