Debat om udfordringer for det europæiske arbejdsmarked

HårdeTiderEU
Den 11. maj inviterer Socialpolitisk Forening og den norske organisation Internasjonalt Hus til debat i PH Cafeen på Vesterbro i København. Her vil der være mulighed for at høre den norske udenrigsjournalist Ingeborg Eliassen tale om presset på de europæiske velfærdsstater og politisk kommentator på Politiken Rune Engelbreth Larsen vil tale om konsekvenserne for de ledige.

Den europæiske velfærd er under pres, de faglige rettigheder svækkes, der bliver længere mellem de faste jobs, mens der samtidig bliver slækket på løn og pensionsforhold. Hvordan vi forholder os til disse store spørgsmål i Europa, er det der bliver diskuteret denne aften.

EUHårdTid

Arrangementet foregår fra 17-20 der bliver lagt ud med oplæg fra Ingeborg Eliassen og Rune Engelbreth Larsen. Derefter er det op til et paneldebat bestående af analysechef i Cevea Frank Skov Kristensen, chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening Simen Neergaard-Holm og direktør for AK-Samvirke Verner Sand Kirk at sætte gang i aftenens debat.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s