Kom med til møde om arbejdsmarkedet i Østafrika d. 7. maj

Har du lyst til at diskutere fagbevægelsens rolle i at sikre ordentlige forhold på arbejdsmarkedet i Østafrika? Så mød op til møde torsdag d. 7. maj, hvor Globale Seniorer taler om den uformelle sektor på arbejdsmarkedet i Østafrika og fagbevægelsens rolle. Mødet bliver holdt fra kl. 10-12 i Udlandssekretariatet hos LO på Islandsbrygge 32D.

FIC’s youth employment initiativ i Nairobi
Skærmbillede 2015-04-25 kl. 12.34.50

På mødet vil Jørgen Assens, der er chef for Afrikaafdelingen hos udlandssekretariatet, holde oplæg og derefter er plads til diskussion. Der er begrænsede pladser, så tilmelding skal ske på mail til globaleseniorer@gmail.com inden d. 1. maj.

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 12.35.38
Globale Seniorer på besøg hos Kibera Day Care Center i Kenya 

Ulandssekretariatet har et godt kendskab til udviklingen på arbejdsmarkedet i Østafrika og har i mange år støttet og arbejdet sammen med fagbevægelsen. Ulandssekretariatet arbejder i dag fra deres regionalkontor i Arusha i Tanzania.
Læs invitationen herunder:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s