259 millioner til FIC’s projekter på 20 år

OleNors
FIC’s formand Ole Nors fremhæver det overraskende tal på 259 millioner kroner, som FIC har sikret til projekter i Danmark, Europa og internationalt til projekter igennem de sidste 20 år. Det er  penge, der er gået til at forbedre arbejdsforhold, uddannelse og integration i både Europa og Østafrika.

FIC har sikret projekter i Europa og Østafrika 259 millioner kroner gennem de sidste 20 år. Det er omtrent 16 millioner om året, der har været med til at hjælpe unge ud på arbejdsmarkedet, sikret efteruddannelse af folk uden arbejde og været med til at uddanne til større bevidsthed omkring faglig organisering og arbejdstageres rettigheder på arbejdsmarkedet. Her på hjemmesiden kan du se, hvilke projekter FIC bruger penge på at administrere i Østafrika  og Europa lige nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s