Flere job til unge i Kenya

Det ser godt ud for FIC’s program “Decent Work and Labour Rights in Eastafrica “. De unge i Nairobi bliver undervist i at starte virksomheder op i forbindelse med en lokal mentorordning. Derudover har den kenyanske regering akkurat besluttet, at oprette jobcentre for unge arbejdsløse i alle landets lokale distrikter.

Kenya Youth Enterprise Development Fund
Mr. Jacob Maina fra organisationen Youth Enterprise Development Fund tager imod spørgsmål fra de unge i slumområdet Mukuru i Nairobi. Her er de igang med at oprette et virksomhedscenter med mentorordninger for at få de unge i job. 

I Nairobi sker der fremskridt for FIC’s arbejde med at få flere unge i job. Partnerorganisationerne etablerer sig lokalt og politisk er der kommet fokus på at skabe job for unge i Kenya.
Kenyas nationale myndighed for ungdomsbeskæftigelse har lanceret en plan om at oprette jobcentre i alle lokale distrikter. Lovforslaget skaber ikke umiddelbart flere jobs til de unge, men det er første skridt på vejen til en bedre planlægning på området.

Parlamentsmedlemmet Johnson Sakaja har været med til at forberede lovforslaget om jobcentrene i Kenyas lokale distrikter. Hele artiklen om det politiske initiativ kan læses her: www.the-star.co.ke
Sakaja Johnson

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s