Årligt partnermøde i Østafrika

Igår begyndte FIC’s årlige partnermøde i Østafrika. De næste dage skal repræsentanter fra alle partnerorganisationer i Kenya og Tanzania drøfte udviklingsprogrammet og tage stilling til, hvordan det skrider frem. 

Mineopslag02
FIC’s arbejde ved tanzaniteminerne tæt ved Kilimanjaro i Tanzania er nu afsluttet. 243 børn er kommet i skole og børnearbejde i minerne er blevet begrænset betydeligt. Partnermødet skal fokusere på, hvordan FIC’s lokale partnere skaber lignende udvikling i arbejdet med det nuværende program ”Decent work and labour rights in East Africa “.

Fra den 2.- 6.marts bliver FIC’s årlige partnermøde i Østafrika afholdt. Det er partnere fra både Tanzania og Kenya, der samles for at dele ud af erfaringer med blandt andet at sikre ordentlige arbejdsforhold og deres arbejde med at komme ungdomsarbejdsløsheden til livs. Mødet kommer til at fokusere på at dele gode erfaringer, udfordringer og planer for arbejdet i fremtiden.

PartnerTanzania
FIC’s lokale partner Tanzania Youth Vision Association (TYVA) skal være med til at løfte arbejdet med de unge i Tanzania.

Partnermødet bliver fulgt op af et tre dages kursus, hvor deltagerne får nogle redskaber til at lave evaluering af projekterne og sikrer at projekternes resultater og procedurer bliver registreret korrekt.

Ungdomsorganisationerne fra Dar es Salaam afholder informationsmøde om jobmuligheder for unge. Her er en teatergruppe igang med at opføre et stykke om en ung mand uden job, som udtrykker sin håbløshed og selvmordstanker.
DarYouthTeater

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s