Ny formand for det regionale udvalg i Nordjylland

Den 14. januar blev der valgt ny bestyrelse i FIC NORD i Nordjylland. Den nye formand Melanie Schaadt skal stå i spidsen for blandt andet debataftener i Nordjylland.

FICNord02
FIC NORD’s nye bestyrelse. Fra venstre er det næstformand Kirsten Morild Andersen, formand Melanie Schaadt, tidligere formand Jan Andersen, sekretær Marc Søgaard og bestyrelsesmedlem Ole Nors Nielsen .

Det regionale udvalg i Nordjylland, FIC Nord, fik i sidste uge ny ledelse. Melanie Schaadt skal være hovedansvarlig for FIC’s aktiviteter i Nordjylland. Hun har været engageret i FIC længe i både FIC’s Bestyrelse og  FIC SOLIDAR Ungdom. Der er samtidig valgt ny bestyrelse og planerne for aktiviteterne i 2015 er sat i gang. I Nordjylland vil der i løbet af året derfor blive afholdt 4 debatarrangementer om ’Ytringsfrihed’, ’Folketingsvalget’, ’EU’ og ’Unges rettigheder i verden’.  Som medlem af FIC er du inviteret med til debatterne og mere information om de enkelte arrangementer kan du finde under FIC NORD  her på hjemmesiden. FIC siger tusind tak til Jan Andersen, der gik af som formand, men fortsætter sit arbejde i bestyrelsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s