Debatkaravanen og Anders Lund Madsen inviterer til debat om udviklingsbistand i DR Byen

Den 2. december afholder Debatkaravanen sit afsluttende arrangement i DR Byen. Anders Lund Madsen står i spidsen for aftenens program, hvor både politikere og udviklingsorganisationer vil sætte lys over, hvad de danske udviklingspenge bliver brugt til. Aftenen ligger op til debat om retfærdighed og rettigheder i udviklingslande og tilmelding kan ske på AOF’s hjemmeside    

debatkaravanen
Foto, Jesper Bladt Jørgensen for FIC

Debatkaravanen har været på farten de sidste måneder med debatarrangementer om udviklingsbistand rundt om i landet. Debatvandringen slutter af med det tiende arrangement i rækken i DR Byens lokaler d. 2. december fra 19-21 og du er hermed inviteret. Karavanens formål er at skabe debat om den danske udviklingsbistand og at gøre opmærksom på og skabe forståelse for, hvordan pengene bliver brugt. Denne aften er det rettigheder og retfærdighed, der skal diskuteres. Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (A) vil fortælle om Danmarks arbejde med at sikre rettigheder og større retfærdighed i udviklingsarbejdet. Derefter vil der være debat hvor Christian Juhl (Ø), Hans Christian Skibby (O), Mette Gjerskov (A) og Rasmus Jarlov (KF) vil diskutere med repræsentanter fra Mellemfolkelig Samvirke, IBIS, Red Barnet og CARE om arbejdet med at sikre rettigheder og større retfærdighed i udviklingslande. Alle debattørerne vil blive holdt i snor af Anders Lund Madsen og så byder arrangementet på en underholdningsoverraskelse.

Så kom og giv din mening til kende, når karavanen afholder sit sidste arrangement i denne omgang. Du er hermed inviteret.

For yderligere information klik: Her 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s