Afsluttende konference for “Decent Work for European Youth” projektet

Dan og Robert fra Irland er klar til deres første jobpatrulje

Det FIC-ledede projekt “Decent Work for European Youth” afsluttes med en konference i Europa-Parlamentet

Sidste år startede FIC et europæisk partnerskabsprojekt op sammen med CGIL (Italien), SIPTU/IDEAS (Irland) og SOLIDAR (Belgien/europæisk paraplyorganisation). Projektet har blandt andet ført til erfaringsudvekslinger mellem italienske, irske og danske unge, som alle er aktive i kampen for bedre arbejdsvilkår.

Den danske Jobpatrulje tog imod vores irske og italienske gæster i sommers, og gav de unge mennesker praktiske erfaringer med at besøge arbejdspladser og informere ungarbejdere om deres rettigheder på arbejdsmarkedet.

Projektet skal afsluttes med en konference i Europa-Parlamentet i Bruxelles. Her vil både irske og italienske unge fortælle om deres oplevelser i Danmark og hvordan de har tænkt sig at arbejde videre med konceptet Jobpatruljen i deres respektive lande.

Fra Danmark deltager projektleder i FIC Dijana Dix Omerbasic, næstformand for FIC SOLIDAR Ungdomsnetværk Cathrine Nielsen samt tre aktivister fra Jobpatruljen: Michael Holm, Heidi Jensen og Tanja Fynbo.

Alle der har mulighed for det, er velkomne til at deltage i arrangementet. Yderligere oplysninger og tilmelding kan ske via http://www.solidar.org/spip.php?page=agenda&date=2013-10-15

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s