Europa-debat.dk skal styrke folkeoplysningen om EU

Det seneste skud på EU-oplysningsstammen er i luften! Europa-debat.dk er et samarbejde mellem FIC, AOF Danmark og en lang række andre partnere, der alle har det samme for øje: At styrke, udbrede og løfte EU-debatten i Danmark.

EU har stor betydning for den enkelte danskers hverdag og flere beslutningsprocesser rykkes fra Christiansborg tykke mure til EU’s bygninger i Bruxelles. Hos AOF Danmark og FIC mener vi, at EU er for vigtig til kun at blive diskuteret i forbindelse med valg til Europaparlamentet.

På Europa-debat har vi derfor samlet forskellige EU-tilbud, som skal styrke den folkelige debat om EU og Europa baseret på konkrete og dagligdags forhold. I kalenderen finder du aktiviteter som arrangeres af FIC, AOF Danmark eller en af de andre partnere, der blandt andet tæller LO, 3F, Socialdemokratiet m.v.

Du kan også klikke ind på bloguniverset, hvor prominente EU-kendere sætter gang i debatten. Listen af bloggere udbygges løbende, men indtil videre kan du både læse indlæg fra Jeppe Kofod, der er udenrigsordfører (S), DSU-formand Camilla Schwalbe, LO-sekretær Marie-Louise Knuppert og Claus Larsen-Jensen, direktør for FIC og forh. formand for Folketingets Europa-udvalg. Med andre ord finder du på europa-debat.dk en debat om EU, der er i øjenhøjde med danskerne.

Europa-debat.dk drives af FIC og AOF Danmark med støtte fra Europa-nævnet. Læs mere på europa-debat.dk .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s