FIC støtter op om ’Verdens Bedste Nyheder’

Kampagnen ’Verdens Bedste Nyheder’ leverer gode nyheder fra udviklingslandene, hvor udviklingsbistanden mange steder har båret frugt. Fire af FNs otte 2015-mål er nu opnået; andelen af ekstremt fattige er halveret siden 1990, ligeså mange piger som drenge starter i skole, AIDS epidemien er bremset og færre smittes samt 2 millioner har fået adgang til rent drikkevand

Verdens-Bedste-Nyheder_medium

’Verdens Bedste Nyheder’ knytter sig konkret til FN’s 2015-mål, og er et samarbejde mellem FN, DANIDA og mere end 80 andre udviklingsorganisationer, hvoraf FIC er en af dem.

FIC har dog også selv æren af at overbringe gode nyheder fra Afrika. I over 15 år har FIC haft projekter i Østafrika der har været medvirkende til at forbedre levevilkårene for de udvalgte målgrupper, bl.a. havnearbejderne i Mombasa  og børn der arbejder i minerne i Arusha. Et af FIC’s nuværende projekter er

Ungdomsbeskæftigelsesprojektet “Youth Employment Initiative of Nairobi” (YEIN). Der er et fælles projekt mellem FIC, Africa Youth Trust, Nairobi City Council, 8 ungdomsorganisationer, Kenyas LO og arbejdsgiverforening, One Stop Center m.fl. og er støttet af Danida.

Ungdomsbeskæftigelsesprojektet i Nairobi har klare mål: 50.000 unge skal inddrages ved informationsmøder. Indtil videre er vi oppe på, at 20.643 har deltaget. 3000 unge skal uddannes til at etablere virksomhed eller få et job. Allerede nu er 1100 uddannet. De unge skal sikres beskæftigelse og indkomst, så deres livsmuligheder øges. FIC og vores kenyanske partnere er fokuseret på, at der skal leveres synlige resultater. Det er gode nyheder!

Klik her  og læs mere om ’Verdens bedste nyheder’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s