FIC sætter Kenya i fokus på folkeskolens undervisningskor

Som led i oplysning af projektet ”Youth Employment Initiative of Nairobi” (YEIN) har FIC udviklet undervisningsmateriale til folkeskolens afgangsårgange, der giver mulighed for at inddrage den internationale dimension. Gennem seks videoer kan de unge lære, hvordan det er at være ung i Kenyas hovedstad, Nairobi.

”Ung i et U-land”, som undervisningsmaterialet hedder, sætter fokus på unges liv og udfordringer i Kenya med særligt fokus på adgangen til uddannelse og arbejde. I seks videoer møder vi seks forskellige unge, der fortæller om deres jobsituation, uddannelse og dagligdag i Nairobi, Kenya. En dagligdag, som er meget anderledes end den de unge er vant til herhjemme i Danmark.

Al materiale ligger på en hjemmeside, hvor læreren finder inspiration til undervisningen inden for forskellige fagområder, baggrundsmateriale om Kenya og videoerne på engelsk og med danske undertekster.

Den internationale dimension, og herunder u-landsformidling, kan via dette undervisningsmateriale præsenteres for 8. til 10. klasses elever i fag som geografi, engelsk, samfundsfag, historie, dansk og matematik. Med dette undervisningsmateriale i hånden formidles viden om u-lande på en spændende og lærerig måde.

Se det hele på: www.ungietuland.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s