FIC på Folkemødet 2012

I dagene 14.-17. juni 2012 deltog FIC i Folkemødet på Bornholm.

Fra FIC-sekretariatet deltog Claus Larsen-Jensen og Dijana Dix Omerbasic. De havde selskab af tre engagerede frivillige (Bo Nakel, Lisbeth Sommer og Gulya Halmamatova) som sørgede for uddeling af materialer, teltopsætning og FICs Europa Quiz.

Lisbeth-Sommer-og-Bo-Nakel_large

Vejret var for det meste med os, men om søndagen sejlede FIC-teltet i nattens regn. Derfor nåede vi ikke at finde frem til vinderne af FICs Europa Quiz, hvor vi havde stillet op med tre pladser på en EU-studietur til Bruxelles som præmie. Vinderne vil blive trukket og kontaktet snarest muligt.

Derudover var ungdomsarbejdsløshed et hedt emne – også på Bornholm. FIC er som bekendt engageret i projekter omkring ungdomsarbejdsløshed i både Kenya og Europa. Vi fik derfor blandt andet besøg af CABI (Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats) som ville høre mere om vores erfaringer på europæisk plan. Se vores kommentar her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s