To nye projekter i Kenya

FIC har for nyligt modtaget støtte af Projektpuljen til to nye projekter i Kenya med opstart i hhv. marts og april 2012.

Det ene af de to projekter er projektet “Empowerment af kvinder i Kuria, Kenya”, som har til formål at styrke udsatte kvinder i Kuria Øst og Vest i det syd-vestlige Kenya økonomisk og socialt. Kvinderne trænes i kvindegrupper i iværksætteri og drift af mikrovirksomheder, om deres rettigheder som kvinder og om sundhedsmæssige problematikker, såsom HIV/AIDS samt omskæring. Projektet er støttet af Projektpuljen og løber fra april 2012 til marts 2014.

Det andet nye projekt omhandler en “Styrkelse af kommunalarbejdernes fagforening (KLGWU) i Kenya”. Projektets formål er at styrke KLGWU i den forestående organisatoriske omstrukturering, som følge af den nye lokalstyre struktur i Kenya, som blev vedtaget med den nye forfatning i 2010 og forventes implementeret lige efter regeringsvalget i slutningen af 2012. Projektet er støttet af Projektpuljen og løber fra marts 2012 til december 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s