Tilmeld dig Ungdommens EU Topmøde 2012 – d. 24. – 25. marts

Er du mellem 15 og 30 år, vil du gerne vide lidt mere om EU og være med til at debattere Europas fremtid som på et rigtigt EU topmøde, så tilmeld dig Ungdommens EU Topmøde 2012.

Ungdommens EU Topmøde 2012 - officielt logo

Download invitation med program:

Du kan løbende holde dig opdateret på: www.ungdommensEU.dk

Ungdommens EU Topmøde 2012 er et weekendarrangement for unge fra hele landet d. 24. – 25. marts 2012 på Christiansborg. Formålet med arrangementet er at engagere unge og at få sat deres holdninger og synspunkter til Europas fremtid på dagsordenen. Arrangementet er led i det danske EU formandskab i første halvår af 2012. Arrangementet er et rollespil, som opbygges som et rigtigt EU topmøde og de unge får roller som statsministre og fagministre, formænd for Rådet og Kommissionen, eller som journalister. De unge skal debattere aktuelle EU-politiske emner og lørdag aften er der god middag og underholdning på en location tæt på Christiansborg.

Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig hvis du er mellem 15 og 30 år ved at skrive til: nina.cheesman@fic.dk  – inden d. 11. marts 2012. Husk at oplyse e-mail, adresse og telefonnummer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s