Ny FIC næstformand

Lisbeth Sommer er den 8. oktober 2011 konstitueret som ny næstformand i FIC.

Lisbeth Sommer er til daglig ansat på Rigshospitalet. Hun er medlem af 3F LPSF, hvor hun er aktiv i ligestillingsudvalget. Lisbeth Sommer har mange års erfaring med internationalt arbejde. Først i KAD – Kvindeligt Arbejderforbund i Danmark og i AIF, Arbejderbevægelsens Internationale Forum. I FIC har hun i et par år været formand for FIC’s regionale udvalg i Østdanmark, hvor fokus er på projekter til bekæmpelse af ungdomsarbejdsløshed i Danmark, i Europa og i Østafrika. I oktober 2010 var hun med til at organisere aktionsdag i København om den høje ungdomsarbejdsløshed i Europa. Hun er aktiv i solidaritetsarbejde i Ghana. Og hun er aktivt med i ledelsen bag Fair Trade Festival ved Hammershus på Bornholm, som hvert år samler 8 -10.000 mennesker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s