Ung, Fri & Villig netværket – god start med teambuilding!

D. 24. til 25. september blev ca. 30 unge fra hele landet rustet godt sammen i PH Caféen på Vesterbro, København – og et ungdomsnetværk blev dannet!

Ung, Fri & Villig netværket blev indviet med et spændende weekendkursus i PH Caféen på Vesterbro i København. De ca. 30 deltagere kom fra hele landet og med meget forskellige baggrunde. Alligevel var de gode til at snakke sammen og inkludere hinanden – godt hjulpet på vej af teambuilding øvelser, rollespil, gruppearbejde, aftenhygge mm.

Lørdag bød på gruppearbejde, tur til fristaden Christiania, teambuilding og aftenhygge med livemusik – og her fik de unge rig mulighed for at lære hinanden at kende, dele erfaringer og netværke med hinanden med det fælles fokus på frivilligt, socialt arbejde.

Om søndagen var der faglige input fra Direktør i FIC og tidligere MF’er Claus Larsen-Jensen om EU og fra projektleder Nikolai Lang fra kampagnen Verdens Bedste Nyheder om det at være frivillig i en udviklingskontekst.

De unge udtaler selv, at især rollespil og teambuilding var godt, samt at netværket har givet dem nye venner og bekendtskaber!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s