FIC’s nye ungdomsnetværk

FIC SOLIDAR Ungdomsnetværk et et nyt netværk for unge mellem 15 og 30 år, som brænder for internationalt ungdomsarbejde. Ungdomsnetværket blev stiftet d. 23. maj 2011 af FIC, som er medlem af den internationale paraplyorganisation, SOLIDAR, der har 52 medlemsorganisationer og er aktiv i over 90 lande.

Ideen med ungdomsnetværket er at skabe en ny platform for europæiske og internationale ungdomsaktiviteter mellem unge i Danmark, Europa og globalt. Aktiviteterne vil blandt andet omfatte deltagelse i ungdomssamarbejdsprojekter i Europa samt ung til ung udviklings- og demokratiprojekter. Fokus her vil i første omgang være på Østafrika, Nordafrika og Mellemøsten.

Derudover er der foreløbigt planlagt et weekendkursus i København til september og en studietur til Bruxelles i November 2011. Hvis man tilmelder sig netværket inden august 2011, kan man nå at komme med på kurserne.

Læs mere om Ungdomsnetværket og hvordan du tilmelder dig HER

© SHEANDELL O'CARROLL/6PA/MAXPPP ;  ILLUSTRATION ADOLESCENCE

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s