Nyt projekt: Frivillighedens Ansigter

EU Kommissionen har netop bevilliget 450.000 kr. til et stort dansk oplysningsprojekt: ”Frivillighedens Ansigter i Europa – for et aktivt borgerskab”, i anledning af det Europæiske Frivillig År 2011.

“Frivillighedens Ansigter” løber fra maj til og med december 2011. Bag projektet står de landsdækkende organisationer FIC, AOF Danmark, Socialpolitisk Forening, den europæiske paraplyorganisation SOLIDAR og lokalt, Frivillig Center Lolland og Lolland Kommune.

Formålet er at sætte fokus på hvor vigtigt frivilligt arbejde er for samfundet og dermed motivere unge såvel som ældre til at indgå i et frivilligt engagement. Det vil ske gennem foldere, der deles ud på landets Frivilligcentre, uddannelsesinstitutioner m.fl., samt gennem en række landsdækkende og lokale aktiviteter. De lokale aktiviteter foregår på Lolland, som i dette projekt er forgangskommune i forhold til at udvikle en model for frivilligt arbejde, der efterfølgende kan inspirere andre af landets kommuner i deres arbejde.

Frivillig-bold-leg_medium

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s